UGT Fundació Privada Hospital General de Granollers

Secció Sindical de la Unió General de Treballadors a la Fundació Hospital-Asil de Granollers

Carta a la Direcció d’Infermeria

La UGT vol ajudar a difondre el debat obert a propòsit de la pèssima gestió del personal d’infermeria que patim des què es va “renovar” la direcció i la major part de comandaments. Per això hem sol•licitat permís per penjar al nostre bloc la carta que subscriu un col•lectiu d’infermers i infermeres ostensiblement molestos per la desorganització i manca de previsió i que provablement podria subscriure la gran majoria del personal d’infermeria. No deixeu de fer comentaris que puguin aportar algun element nou del qual no hagi quedat constància.

REUNIÓ DEL 26 OCTUBRE 2OO9 AMB DIRECCIÓ D’INFERMERIA

En primer lloc volem, agrair la informació que ens han donat, però creiem que hem d’exposar la situació que estem vivint des del febrer de 2008, amb la centralització de la gestió d’infermeria i que considerem ha estat una mala gestió:

 No existeix continuïtat amb les plantilles.

 Les cobertures es fan dia a dia.

 Fa més de dos anys que hi ha corretorns sense cobrir.

 Les reduccions de jornada i permisos es cobreixen dia a dia , en moltes ocasions no es cobreixen o ho fan en excés.

 Els problemes personals de calendaris els hem de tractar amb les secretàries i elles no solen solucionar res.

 Les vacances s’han de demanar el mes de febrer per poder planificar els calendaris del personal que té part variable i això no s’ha complert. Aquest estiu passat no s’han confirmat les vacances fins el moment d’agafar-les i s’han cobert com si fossin imprevistos. Cada dia una persona diferent, això ha fet que quedin sense cobrir alguns dies de les nostres vacances.

 Fàcilment queden dies descoberts per fer-ho a última hora, es tapen forats amb personal amb poca experiència o experiència nul•la amb el servei.

 Quan demanem un dia i dipositem la sol•licitud a la bústia conforme hem demanat aquest dia no tenim cap justificant i no obtenim resposta fins l’últim moment, si és que arriba.

 EI supervisor de nit ha deixat de ser una figura referent, ara ja no té l’autonomia per gestionar el seu personal amb el perjudici que això suposa per aquest torn. Als torns diürns també succeeix el mateix.

En quant a les persones que tenen part variable:

 Canvi de calendaris contínuament.

 Els calendaris que té gestió d ‘infermeria no coincideixen amb els que tenen els treballadors.

 Hi ha gent amb dies vermells a casa que no els truquen i personal que es passa d ‘hores Es deneguen dies personals a personal amb contracte de TP perquè el demana en cap de setmana.

 S’ha de tenir en conte als corretorns a l’hora de planificar la part variable, el corretorns no pot quedar-se en unes condicions per sota de la nova figura de TP/pool que es vol crear.

 El personal que arriba nou té un calendari més estable que el personal més antic.

 Ja sabem que s’ha d ‘estar per quan es truqui, però hi ha moltes vegades que el personal ha de córrer per poder cobrir una vacant que fa tems que es podria haver programat.

 Recordar que el personal de contracte també té família i necessitats personals i socials com tothom.

També volem exposar els següents punts:

 Els objectius se’ns han donat massa tard amb ítems impossibles de complir dintre de l’horari laboral. És impossible que tot el personal d’un torn treballi una trajectòria dintre de l’horari laboral.

 Irregularitats en l’atorgació de places d’auxiliar per una ineficaç gestió de la Direcció i retard en l’atorgació de places de DUEs pel mateix motiu.

 El mes d ‘octubre s ‘informa al personal d’algunes unitats de que deu dies a l’empresa, fet que no té explicació doncs seguim la mateixa cadència que l ’empresa ens va donar en l’última reducció horària de conveni, a on van reduir minuts i dies.

 Cal recordar que el personal d ‘ hospitalització teníem encavalcament entre torns que vostès van treure, quan això es va demandar nosaltres vam guanyar la sentència. Però els hi vam cedir a canvi de gaudir de dies de festa que nosaltres poguéssim escollir.

 Actualment continuem encavalcant n els canvis de torn a conta nostra per oferir un servei de més qualitat a l’usuari. Per tant creiem que no es just que ens treguin dies per no arribar a la jornada quan en realitat la sobrepassem.

 Posem de manifest que no estem disposats a perdre ni un sol dia dels que tenim actualment.

Filed under: DU Infermeria, MISCEL·LÀNIA, RECURSOS HUMANS, SERVEIS / UNITATS / GRUPS PROFESSIONALS, Urgències, , , , , ,

One Response

  1. Benvolguts

    He fet un comentari en el meu bloc d’infermeria sobre la vostra carta

    http://blocdemercecarrera.blogspot.com/2009/11/reivindicacions-dinfermeria.html

No et tallis! deixa un comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Pàgines

CALENDARI LABORAL 2017

Història del Conveni XHUP

MOBBING A L’HOSPITAL DE GRANOLLERS

UGT- Hospital de Sant Celoni

Categories

ugtfhag

ugtfhag

Aquest es el blog de la Secció Sindical de la Unió General de Treballadors a l'Hospital General de Granollers. El nostre sindicat té presència al Comitè d'Empresa de la Fundació des de 1999. Actualment continuem treballant per demostrar que "un altre sindicalisme a l'Hospital de Granollers és possible".

Mostra el perfil complet →